Стъпки към щастието - модул 3 - Изкуството на здравословния егоизъм с Росен Рашков

Днес в Търговище се проведе третият модул от семинара „Стъпки към щастието“. Фокусът бе върху „Изкуството на здравословния егоизъм“. Темата е сложна и многопластова, а ако съдя по обратната връзка на участниците, тези два часа може би са недостатъчни да кажем всичко по нея.

Стъпки към щастието в Търговище - семинар с коуч Росен Рашков

Казуси, казуси, казуси – кога да кажем „НЕ“ на неприятните неща в живота си и как да опазим себе си от токсичните хора и взаимодействия в ежедневието? Да, трудно е и днес все пак направихме заедно стъпка към създаването на здравословно лично пространство. Направихме го по забавен и креативен начин и снимките представят само някои от своебразните пикове на семинара.

Стъпки към щастието - модул 3 - Изкуството на здравословния егоизъм

Какво си взеха участниците: 
– „Разглеждането на темата от различни ъгли ми помогна да си обясня ситуации, с които се боря в ежедневието си.“
– „Получих увереност, че е правилно да казвам „НЕ“, когато искам да кажа „НЕ“
– „Научих техники и начини за справяне с мои лични казуси.“

Творчески момент по време на семинар Изкуството на здравословния егоизъм в Търговище

Какво си взех аз от Изкуството на здравословния егоизъм – удоволствието да бъдеш полезен и да подкрепиш дори непознат човек носи със себе си особен вид енергия, която те зарежда и движи много след края на този ден. Това е истинският дух на коучинг!Благодарен съм на всички, които присъстваха днес и бяха проактивни, споделяха опит и търсиха решения – създадохме много позитивно общо изживяване. 

Предстоят ни интересни нови срещи и с останалите модули на „Стъпки към щастието“ – в Търговище, Русе, Пловдив, София, Варна и Велико Търново в дните непосредствено след Нова година. И ще бъде интересно!

Изкуството на здравословния егоизъм
%d bloggers like this: