ПРЕПОРЪКИ

Препоръки от наши бизнес парньори

Благодарение на работата ни се радвам на силно позитивно развитие и поредица от резултати сред които бих открил най-ярко:

  1. Подкрепих създаването на нов иновативен образователен център в София, базиран на проектно базирано учене, преживелищно педагогика, социокрация и свободен избор. Поех отговорност за участие и реализирах резултати свързани с личната ми работа и в осъзнатостта ми в своята лидерска роля, проактивността ми, как да подкрепям развитието на екипа и да създавам резултати.
  2. Създадох осъзнатост и навици за подкрепа и грижа към мен самия. Изградих малки стъпки в ежедневието си, които да ме подкрепят. Разделих се с модели, които не ми служат.
  3. Създадох инструменти и процедури за подкрепа на екипа, с който работя – процеси на вземане на решения, започване на проект, делегиране, култура на взаимна отговорност и развитие на уменията и кохезията в екипа.
  4. Започнах работа по дългогодишно отлаганото от мен създаване на онлайн пространство, в което да споделям работата и научаванията си. След броени дни предстои публикуването на този проект.
  5. Работих върху комуникационни ситуации и търсене на баланса лично-общо и къде стоят личните ми граници. Гъвкавостта, честността, осъзнатостта за тях и отстояването им. Реализирах успешни срещи с преговори, презентиране на идеи и разрешаване на конфликти.

„Росен е опитен коуч с пълноценно използване на коучинг компетенции, съобразени със стандартите на ICF. Той има способността да създаде мощна рамка, ориентирана към работа с възможности, за да работи гъвкаво по постигане на целите на клиента.

Росен умее да изяснява какво се случва, докато едновременно поддържа и голямата картина, и поглед към детайлите  на конкретните задачи. Той има силна структура на отчетност, която дава възможност да се превърнат сесиите във фокусиран и зареждащ опит.

Силно препоръчвам Росен като надежден коуч за резултатно-ориентирани лидери от всички сфери на живота и бизнеса.“

„За първи път работя с професионален коуч за планирането на важен бизнес проект.

Подредих си стъпките и започнах работа по тях. Намерих подкрепа и сега съм много по-уверена в изпълнението на задачите пред мен. По-стабилна съм във важните разговори. 

Най-ценно и важно за мен в процеса на coaching за мен беше допълващата или изцяло нова гледна точка към работата ми, която откривах. Научих се да вземам по-добри решения за себе си и бизнеса си. 

Росен ме провокира да намеря всички възможни пътища към целта. Любопитен и добронамерен към клиента е, използва креативни решения, за да ме изкара от зоната на комфорт. Отдаден на работата си като професионален коуч с много добър подход към клиента!“

Благодарение на работата ми с Росен, успях да открия и установя проблемите в екипа, преди да е станало твърде късно. Да създам и изпълня стратегия за решаването в дългосрочен план.  Запазих и развих вярата си в екипа. И когато има проблем, да намеря начин да го реша, вместо да го избягвам. Да работя с професионален коуч като Росен е позитивно изживяване! Благодаря за страхотната и най-вече креативна работа, всеки път се убеждавам, че с твоята подкрепа, няма цел която да не мога да постигна.“

Росен е фокусиран и отдаден на работата си професионален коуч със свеж и подкрепящ подход. Той използва разнообразни и интересни инструменти, за да ми съдейства да достигна целите си. Ако приемете предизвикателството да задълбаете в себе си чрез коучинг, Росен Рашков ще ви подкрепи по пътя… към по-добро и успешно Аз.“

Когато се роди мечта, тя е като изворче – смее се, бълбука….после става река – поглъща те, тече, търси възможности… после пораства, успокоява се и обещава: Някой ден…. а после ритъмът ни на живот, ни поглъща и тя остава някъде там… позволяваме си да превърнем чистото изворче в…  „Някой ден…”

Понякога да се измъкнем ни трябва помощ. Може да не го осъзнаваме, а може и да решим да я потърсим.

Аз го направих. Коучинг беше нещо ново за мен. Не някакъв готов план, който мързеливо да следвам стъпка по стъпка. Беше отприщване, разпалване на ентусиазъм. И моята мечта се случи почти веднага. И не просто се случи, а повлече след себе си още случващи се мечти. Всичко изведнъж се раздвижи, заизвира, не остана и помен от спокойното блато, погълнало ежедневието ми.

Помощник за сбъдване на мечти – това е коучът. 

А твоят коучинг е движение. Заразяваш с ентусиазма си. А какво и трябва на една мечта, за да не потъне там някъде в дълбокото? Понякога само малко помощ от някой, който се е заел да изважда най-доброто в теб. Всяка една сбъдната мечта ни прави по-щастливи.  Така и светът става мъничко по-добър. Благодаря ти !“ 

100%

КОУЧИНГ БАЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ

КЛИЕНТИ С КОИТО РАБОТИМ

НЕКА ДА РАЗГОВАРЯМЕ

Запазете час за среща с мен на rosen@rosenrashkov.com или ми задайте въпросите си на 0878921000 и заедно ще изберем най-удачната форма за партньорството ни. 

ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ