В забързаното ежедневие често забравяме, че освен на света около нас, дължим и грижа за себе си.

Тъжно е, но се случва с всеки от нас. Когато хилядите дребни „трябва“ и „задължително“ се натрупват, за да остане време за тях, ние лишаваме от време нас самите.

По време на коучинг сесия в сряда сутрин, клиентка достигна до осъзнаване, че постъпва именно така. Но това далеч не беше всичко.

-Да, но знаеш ли какво се замислих? – каза ми тя – Че всъщност това не е само МОЯТ начин. Това е начинът на ВСИЧКИ около мен. 

Но, както казва Лари Уингет – Ако нещо е грешно, дори всички останали го правят, то пак си остава грешно! и тогава е редно да си зададеш някои въпроси. 

А какъв човек ще бъдеш без тялото си?

Затова и един от важните фокуси на коучинг програмата за добър личен баланс „РАВНОВЕСИЕ“ е да обърнем внимание на своето здраве и грижа за себе си. 

Днес, моята страница във Facebook достигна 700 харесвания. Тъй като в момента на нея върви тематична „Седмица на здравето“, реших да Ви подаря този кратичък тест, с който да направите самооценка на вашата грижа за себе си. Лесен е и напълно безплатен. Можете да го разпечатате или да го ползвате на телефона си. 

Каква оценка получихте? А доволни ли сте?
Знаете ли, че с работа в моята коучинг програма „РАВНОВЕСИЕ“ можете трайно да повишите нивата си на грижа за себе си? А първата сесия е безплатна!!!
Сега, каня Ви да разговаряме как можете да постигнете повече за себе си – 0878 921000 Росен.

Грижа за себе си – въпросник за самооценка -изтегли тук!

0 коментара

Подобни публикации