Какво начало ще има твоята година?

До края на годината остават едва няколко месеца е и време за някои равносметки и смели лични планове. Поглеждаш назад и оценяваш времето, което остави зад гърба си.

Беше ли добро за теб?

Успя ли да създадеш предпоставките за още по-добра година?
Колко цели постигна и колко отложи за някоя друга година? 

Моментите, в които оставаш насаме със себе си и си задаваш подобни въпроси, са важни и необходими.  Понякога те крият в себе си разочарование.

Какво постигнах? Ами… 

А не е ли време за промяна?

Не е ли време да се доблиши до своите ВАЖНИ дългосрочни цели? Да вземеш нужните решения и да започнеш да действаш, за да имаш своята най-добра година! 

Но откъде и как да започнеш, за да постигнеш своите лични и професионални цели?

„Започни сега. Започни, където си. Започни със страх. Започни с болка. Започни със съмнение. Започни с разтърсване на ръцете. Започни с треперене на глас, но започни. Стартирай и не спирай. Започни, където си, с това, което имаш. Просто … започни.“ И. Умебинуо

Може би ти живееш с идеята за някакъв прекрасен резултат в бъдещето си? И с фокус върху визията, все още очакваш да направиш толкова важната първа стъпка към сбъдването му.

Индивидуална коучинг програма за създаване на вдъхновяващи лични цели

Това е ролята на тази коучинг програма – да те подкрепя в изчистването на визията за твоите цели и най-вече да – тръгнеш смело към тях.

Какво е нужно да научиш, какви умения да придобиеш и от какво да се освободиш, за да ги постигнеш? Откриваме заедно в процеса на съвместната ни работа.

Как ще се случи това?

„Твоята най-добра година“ е коучинг програма, базирана на класическата структура на резултатно ориентирания коучинг. 

Включвайки се в програмата, ще получиш:
– безплатна въвеждаща сесия – до 90 минути –  за адаптиране на програмата към твоите конкретни нужди – лични цели или професионални стремежи;
– 8 индивидуални коучинг сесии online (до 60 минути) в удобно за теб време;
– разнообразни работни инструменти, които предизвикват твоята креативност;
– създаване на защитена среда за работа по идеите ти;  
– периодична обратна връзка за действията ти;
– обективно измерване на прогреса;
– Пълна и безусловна подкрепа от моя страна в процеса.

Какви резултати да очакваш, избирайки тази коучинг програма?

„Моята най-добра година“ работи в три направления.

Създаване и изглаждане на своята визия.

Това е много важна и определяща стъпка в процеса. Често живеем с идеята, че искаме нещо, което така и не постигаме. Маскирана зад „би трябвало” и „може би”, липсата му ни притиска и вярваме, че именно това е липсващата съставка на щастието.

И едва когато започнем да мислим за тази конкретна цел в детайли и почнем да действаме, разбираме, че всъщност това не е нашето нещо. Вместо това, ще разкриеш истински важните за теб неща. Как? Чрез изясняване и подравняване на твоите ценности. Едва когато си наясно с тях, можеш да градиш значими лични цели. И ще фокусираш енергията си там. Толкова лесно е!

Определяне на целите.

След като вече имаме визията, ще си напомним, че и пътешествие от хиляда километра започва с първата стъпка. Понякога искаме твърде много неща, дори и да не можем да имаме всички.

Кои са най-вдъхновяващите от тях?

Тези, които няма да позволиш ежедневието да премахне от пътя ти. Тези, за които ти ще се бориш.  Вярваш в тях. И обикновено не можеш да ги имаш изпълнени изведнъж. Заедно превръщаме пътя към тях в ясен план за действие, който те мотивира да го следваш.

Подготовка за успех.

Моментът, в който се справяме с останалите съмнения. Привличаме съюзници в процеса  – хора, ресурси, навици и силни страни. И… правиш първата стъпка. Още една и още една.

Как работи това за теб?

Използваме обратна връзка за всяко постижение и се учиш от своите резултати. Променяме и подобряваме процеса, за да почувстваш целта като част от себе си. И да я постигнеш!

И така, кога е времето за твоята най-добра година?

Стъпките, които ще направиш с моята коучинг програма, са важна основа да постигнеш своите лични или професионални цели в следващите месеци.

Всъщност, можеш да направиш една такава стъпка още сега – като ми зададеш въпросите си на rosen@rosenrashkov.com или на 0878921000 

%d bloggers like this: